Voorstelling

Voor allerlei soorten catering op maat moet u bij traiteur Stijn Paredis in Diegem (Machelen) zijn. Van een gezellige barbecue met familie of vrienden over een zakelijke walking dinner tot een rijkelijk banket: ik verzorg al uw gelegenheden met smaak! Schakel mij ook in bij u thuis: met home cooking bent u zeker van een feestmaal dat tot in de puntjes verzorgd is. De keuken die ik aanbied is heel gevarieerd en bevat zowel gerechten van de Frans-Belgische keuken als de wereldkeuken. U kunt op mij een beroep doen voor groepen van 10 tot 150 personen.

Ik werkte zes jaar in restaurant Stockmansmolen waar ik onder leiding van meester-kok Koen Roelens de kneepjes van het vak leerde kennen. Daarom kunt u bij mij steeds rekenen op hoogkwalitatieve en overheerlijke gerechten.

Contacteer me telefonisch of via de contactpagina met uw bestellingen, en dat liefst een maand op voorhand. Afhaling en levering kunnen elke dag en gebeuren enkel op afspraak. Home cooking kan alleen in het weekend of op feestdagen. Borden worden vuil terug meegenomen.