Koude voorgerechten
Carpaccio secreto n°7 De Laet & Van Haver – €18
Carpaccio van Iers rund – klassiek – €16
Carpaccio van Iers rund – Thais – €17
Tapasplank (coppa di parma, ibericoham, italiaanse salami, lomo, buffelmozzarella, tapenade, broodstengels) – €15
Foie gras, peperkoek, confijt van citrus – €19
Salade met huisgerookte eendeborst met frambozenvinaigrette – €16
Burrata, gemarineerde tomaten, basilicum – €14
Tartaar van zalm en avocado, limoen en sesam – €16
Gerookte schotse zalm, gepekelde groentjes, mierikswortelmayonaise – €16
Halve kreeft belle-vue – dagprijs
Warme voorgerechten
Vispannetje uit de Noordzee – €16,50
Kalfszwezerikken met woudpaddestoelen – €17,50
Gebakken ganzenlever, witloof, geroosterde pompoen €18,50
Konijfilet, gewokt witloof, sinaasjus met kardemon €17,00
Huisbereide kroketten – prijs per stuk
- Garnaal €8
- Kaas €6
- Mossel €7,50
- Varkenswang €7,50
- Gevogelte €7,50