Eindejaarsmenu 2017

Koude voorgerechten

Huisgerookte eendenborst, ganzenlever, salade met citrus €14
Terrine van ganzenlever, briochebrood, konfijt van mango en chili €18
Carpaccio van sint Jacobs vruchten, ingemaakte groenten, kruidensla €17
Tapasplank (coppa di parma, ibericoham, italiaanse salami, lomo, buffelmozzarella, tapenade, broodstengels) €12,50 P/P (vanaf 4 personen)

Soep

Witloofroomsoep met grijze garnalen €3,00 P/P
Aardpeersoep met Iberico ham €5P/P
Bisque van grijze garnalen €8P/P

Warme voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkrokketen (2 stuks) €16
Gebakken Sint Jacobs vruchten, butternut pompoen, eekhoorntjesbrood €17
Bouillabaisse met het beste uit de Noordzee €15

Hoofdgerechten

Traag gegaard hertenkalf, groenten uit de wintertuin, veenbessensaus €23
Gevulde kalkoen, groenten uit de wintertuin, portsaus €19,50
Stoverij van everzwijn bourguignon
Gebakken grietfilet, knolselder, schaaldierensaus €21

*Alle gerechten zijn beschikbaar met stoempkroketjes of aardappelgratin

Dessert

Appelstrudel met vanille-ijs €10
Trio van chocolade (chocolademousse, hazelnootbrownie, chocolade marquise) €12
Kaasplank, notenbrood, konfijt €14,00